Door de klank van onze eigen stem brengen we processen in beweging,
zowel in het lichaam als in het energieveld dat ons verbindt. 


Dat doen we op de volgende manier:     

1.    Het zintuig ‘horen’ aandacht te geven. Als we iets horen, horen we het echt zoals het is. We horen bijvoorbeeld hout, metaal, glas maar ook onszelf en een ander mens. Met ons gehoor komen we iets te weten over het innerlijk van de dingen: het wezenlijke toont zich.

Aan het wezenlijke in ons, geven we uiting met de enorme diversiteit aan klanken die we kunnen voortbrengen. We zingen geen liedjes. Je hoeft dus ook niet ‘te kunnen zingen’. Deze manier van zingen heb ik ontwikkeld dankzij de opleiding 'Pansori Living Sound'.

http://www.pansori-network.org/

2.    Lichaamswerk (Healing Tao, Body-Mind connection en vrij bewegen)

 Omdat ons lichaam ons instrument is en dus van het grootste belang bij onze manier van zingen, bied ik oefeningen aan uit de 'Healing Tao'. Ik volg daarvoor de opleiding 'Dao voor de vrouw'. 

https://www.daovandevrouw.nl/

3.    Kort delen van ervaringen, opgedaan buiten de les, met het gebruik van onze spreekstem.      

In deze bijeenkomsten ontwikkel je het helend vermogen van je spreekstem door het ontwikkelen van het helend vermogen van je zangstem. Mijn inspiratie komt vanuit de 'Geweldloze communicatie', ik volgde vele trainingen en de dialoog zoals David Bohm die voorstaat.

https://www.geweldlozecommunicatie.org/
https://www.vpro.nl/speel~WO_VPRO_13071751~marleen-stikker-over-david-bohm~.html

Ik beweer niet dat jij straks een knieblessure kan genezen, maar ik beloof je wel dat meedoen aan de ‘Helende Klinkers’ een (leuke!) volgende stap is op weg naar jouw heling en die van anderen.

Je kunt incidenteel mee doen - al dan niet gebruik makend van de strippenkaart van Anahata - een keer komen voor een proefles of je voor langere tijd verbinden. Je kan gewone makkelijk zittende kleding dragen.

Ook kan je een niet-betalende introducé meenemen. In mijn 'culturele dialoog' kan je lezen waarom.